Hundeforsikring (Sygeforsikring)

HUSK:

Det er lovpligtigt at tegne en hundeansvarsforsikring på hunden. Dette kan gøre sagtens gøres inden man får hvalpen hjem.

Hvis du skal gå til træning eller på udstilling med din hund, skal den have en udvidet ansvarsforsikring.

SYGEFORSIKRING  SYGEFORSIKRING  SYGEFORSIKRING  SYGEFORSIKRING 

Når man køber hund hos Kennel Backsstreet Danes, skriver man under på, at man som køber, tegner en sygeforsikring på hvalpen. Dette kan også gøres inden du anskaffer dig hunden, men man skal være obs på, at den hos nogle forsikringsselskaber, først gælder fra hvalpen er 4. måneder. 

Hvis din hund bliver syg eller kommer ud for en ulykke, kan det koste dig rigtig mange penge. Penge du måske ikke lige har og så står du i den situation, at du kan være nødt til at få din hund aflivet, i stedet for at få den behandlet. 😥👎

Det er snart 2 år siden, at Jessica kom ud for en ulykke, hvor hun fik en flænge i en nakkehvirvel (brækkede en nakkehvirvel). Det hele løb op i omkring 22.000 kr, penge, jeg som studerende ikke kan ligge på stedet, flere gange om året. Men fordi Jessica er godt forsikret i Topdanmark, løb min egenbetaling kun op i ca 2.500 kr. (Min selvrisiko, samt udleveret medicin) 

Det kan I DEN GRAD betale sig, at tegne en sygeforsikring. 

Da Zepellin var 2 år, fik han under et pasningsophold, lungebetændelse. Det var så slemt et tilfælde, at han 2 dage efter han kom hjem, måtte indlægges på dyrehospitalet i næsten en uge, hvor der dagligt skulle tages røntgen af hans lunger. Det hele løb op i omkring 15.000 kr og  min egenbetaling beløb sig i ca 2000 kr. (Selvriciko, samt udleveret medicin)

Del siden